Heeft Crypto Exchange, Gemini, Bitcoins op zijn minst teruggetrokken?

De Bitcoin-prijs daalde gisteren tot $10.000 met de altcoins na de achtervolging. De dip begon op woensdag toen toonaangevende crypto-uitwisselingen zoals Bithumb, Binance en Coinbase problemen ondervonden zoals politie-invallen en opstoppingen als gevolg van hoge netwerkkosten op Ethereum.

De investeerders die nog stijgend gevoel houden zijn op zoek naar omkeringstekens om de onderdompeling te kopen. Volgens de update voor data analytics firma, Coinmetrics, zijn de prijsnoteringen op Gemini groter dan andere uitwisselingen die naar een stijgende kopershouding wijzen.

Vanmorgen nog merkte een gebruiker op Gemini op dat hij niet in staat was om Bitcoin Billionaire van de beurs te halen.

Jameson Lopp, een Bitcoin-programmeur, presenteerde de volgende theorie voor de terugtrekkingsstop. Hij tweette,

Waarschijnlijk hebben ze geen geld meer in hun warme portemonnee en moeten ze naar de kluis voor gekoelde opslag rennen om zich weer op te laden. Het Bitcoin-aanbod van de beurzen blijft dalen.

Normaal gesproken houden beurzen meerdere portemonnees bij om de bezittingen van hun klanten te beheren. Een warme portemonnee is een actieve portemonnee die gebruikt wordt voor de dagelijkse doeleinden van de beurs. De koude portemonnees die het grootste deel van de beursactiva in handen hebben, worden gebruikt om de liquiditeit in de warme portemonnees te beheren. Zo worden de fondsen gevrijwaard van beurshacks en worden de warme portefeuilles tijdig van liquiditeit voorzien. De exodus van de beursportefeuilles is sinds april aan de gang, aangezien de gebruikers hun geld in eigen beheer of bij andere particuliere bewaarders onderbrengen.

Tweelingen, een van de belangrijkste gereglementeerde beurzen in de VS, leek tijdelijk uit zijn liquide middelen te zijn geraakt omdat de handelaren zich haasten om de dip te kopen. Desalniettemin blijft de financieringsgraad op de derivatenbeurs in de richting gaan van een bearish sentiment dat wijst op een diepere correctie rond de $9000.