Bitcoin SV, Algorand, BAT-prisanalyse: 12. september

Mens Bitcoin hadde truet med å fylle CME-gapet på 9600 dollar, virket det i skrivende stund som BTC kunne holde seg unna gapet, med kryptovalutahandelen under motstandsnivået på 10 400 dollar. Bitcoin SV kan være på vei sørover for å berøre støttenivået, mens Algorand viste tegn på konsolidering over sin egen støtte. Tvert imot var Basic Attention token svakt bullish på hitlistene.

Bitcoin SV [BSV]

Bitcoin SV hadde dannet en stigende kil, et bearish reverseringsmønster, på kartene. Mens BSV ikke hadde falt mot sin støtte til $ 166 ved pressetiden, viste prisbevegelsene fortsatt en viss grad av bearishness.

Prisen klarte ikke å stige mot motstanden, og Chaikin Money Flow understreket kapitalutstrømning fra markedet, et tegn på økende salgspress i BSV-markedet, spesielt hvis CMF fortsatte å synke.

BSV må bevege seg over motstandsnivået på $ 180 før det kan sette i gang noen langsiktige oppadgående trender.

Faktisk så interessen for Bitcoin SV ut til å øke da Bitcoin Association kunngjorde nye fiat on-ramper for å kjøpe BSV, som nylig ble introdusert av 11 digitale børser.

Algorand [ALGO]

Bitcoin SV, Algorand, Basic Attention Token Price Analysis: 12. september
Kilde: ALGO / USD på TradingView

RSI var på 52, som er en nøytral verdi, men i denne sammenheng var det bullish. RSI har ikke falt under 50 de siste dagene, etter å ha snudd den nøytrale 50 linjen fra motstand til støtte, da ALGO vendte motstandsnivå på $ 0,4 for å støtte.

Siden vippingen har handelsvolumet vært under gjennomsnittet, men viste ingen økende eller synkende trend. Det vil sannsynligvis være noen økter med konsolidering, før en annen går opp.

I relaterte nyheter, etter Ethereum, er Algorand den andre store blockchain med innfødt støtte for Center Consortiums stabile valuta USDC.

Grunnleggende oppmerksomhetstoken [BAT]

Bitcoin SV, Algorand, Basic Attention Token Price Analysis: 12. september
Kilde: BAT / USD på TradingView

BAT handlet til $ 0,265, rett under 78,6% retracement nivå på $ 0,269, ved pressetid. Fibonacci Retracement-verktøyet markerte også noen andre viktige nivåer, for eksempel 61,8% retracement på $ 0,3.

The Awesome Oscillator antydet at momentum var i bullish territorium, men histogrammet indikerte at det var svakt bullish momentum.

Hvis BAT ser en annen bølge av salgspress, kan den falle over nivået på $ 0.2219 og angre alle gevinstene som ble gjort i august for å finne støtte på $ 0.2-nivået.