Bitcoin FOMO: Rike investorer fra Asia strømmer til kryptomarkedene

Bitcoin FOMO-investorer fra Asia strømmer til kryptomarkeder

USA-baserte Fidelity Investments, en billion dollar fondssjef med enorm interesse for kryptovalutamarkedet, retter seg mot velstående asiatiske investorer som en del av et nytt partnerskap med et fond i Singapore, ifølge finansmagasinet Bloomberg.
Asiatiske familiekontorer opplever krypto FOMO

Stack, Singapore-fondet som gir tilgang til kryptoprodukter og lignende tjenester, har som mål å møte den høye etterspørselen etter kryptovalutaer fra asiatiske familiekontorer og enkeltpersoner med høy nettoverdi. Han vil fremme Fidelitys egne forvaringstjenester for å tiltrekke seg kunder.

For institusjoner slo FOMO tilsynelatende for første gang i 2020 etter en nesten tre års nedgang i markedet. Bedrifter som MicroStrategy og Square tjente henholdsvis over $ 425 millioner og $ 50 millioner i 2020, mens hedgefondforvaltere som Paul Tudor Jones også er interessert i Bitcoin for å beskytte seg mot inflasjon.

Singapore-banken sier at Bitcoin ikke lenger er en „frastøtende“ eiendel.

Familiekontorene vil nå også ha en bit av kaken. I tillegg antyder rapporter at det er mer sannsynlig at amerikanske investorer velger investeringer med lavere risikoprofil, mens asiatiske investorer viser større tilhørighet til høyere risiko (og dermed høyere profittpotensial), noe som gjør kryptovalutaer til et naturlig supplement.

Stack gjør sitt for å gjøre det lettere. Alle eiendeler sikret av tjenesten skal gjennomgå månedlige tilsyn, og tiltak som forsikringsdekning er også lovet.

Selskapet har også som mål å appellere til investorer i regionen gjennom risikoredusering og anke av Fidelitys involvering, sa Michael Collett, medstifter av Stack.

„Dette året har vært vanskelig å få folk inn i Bitcoin fordi det ikke har blitt dekket av berømmelse under markedsnedgangen,“ sa Collett. Og: „Siden de mørke og mørke dagene i mars har vi fått flere henvendelser igjen.“

I en uttalelse til Bloomberg sa Christopher Tyrer, leder av Fidelity Digital Assets Europe, at etterspørselen etter Bitcoin har økt igjen:

„Det er et kritisk behov for plattformer som har en dyp forståelse av hva lokale og regionale investorer leter etter,“ som „har manglet tidligere i digitale eiendeler.“
Den institusjonelle kryptosaken i 2020

Partnerskapet med Stack kommer måneder etter at Fidelitys passivt forvaltede bitcoinfond ble lansert i august. Sistnevnte lanserte sin divisjon Fidelity Digital Assets i slutten av 2018, med målet om administrerende direktør Abigail Johnson som forbedring av investortilgang.

I mellomtiden er kryptovalutamarkedet fortsatt gulrot og pinne. Bitcoin har returnert mer enn 300% til investorer siden mars 2020, mens DeFi-prosjekter som Yearn Finance har returnert over 10.000% i fortjeneste.

Bitcoin har fått over 300% for investorer siden mars.

Det er også store bevegelser i det bredere digitale valutaområdet. Bare i forrige uke kunngjorde den amerikanske betalingsprosessoren PayPal at de ville tillate investorer å kjøpe kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum gjennom plattformen – tjenesten vil bli rullet ut til anslagsvis 350 millioner brukere denne uken.

På institusjonell side har JPMorgan kunngjort at JPM Coin har blitt brukt med suksess for interbankbehandling de siste ukene, med resultater som angivelig lovet en mye større innføring av den digitale valutaen i nær fremtid.